Wyobraź sobie park. Alejki, drzewa, fontanna, parking w pobliżu.
Masz to?
Teraz wyobraź sobie, że przeobraża się on w teren festiwalu.
Scena, food trucki, strefa dla dzieci, sanitariaty…
Trochę trudniej, co?
Nie dla nas.
Zaplanowaliśmy logistykę terenu na podstawie wizji lokalnej, aby następnie we współpracy z MDK Łańcut przygotować 3 dni atrakcji, w tym koncerty i FoodPark.
Co powiesz na wyszukanego burgera z food trucka Chefs on wheels, prowadzonego przez uczestnika 5. edycji Top Chef Mateusza Kręcinę? W akompaniamencie wybornego piwa z Browaru Łańcut? A potem na koncert Dżemu? Na koniec może afterparty do białego rana?
Brzmi świetnie, prawda? Trochę jak recepta na wspomnienia do końca życia.
Z nami nie tylko brzmi. Pomysły urzeczywistniamy poprzez działania.
Nie wierzysz? Zobacz foty i video.
Mamy się czym pochwalić.